Highlander Velebit – 09.09.2017.

Planinarskim društvima u Republici Hrvatskoj

Poštovani,
ovim putem vam predstavljamo novo planinarsko iskustvo u Hrvatskoj – Highlander Velebit, koje će se po prvi put održati 9. rujna 2017. godine te vas pozivamo da se kao sudionici uključite u premijerno izdanje.
Highlander Velebit planinarski je doživljaj u kojem tijekom 5 dana, sudionici prolaze stazom dugom preko 100 km kroz dva nacionalna parka, Paklenicu i Sjeverni Velebit. Projekt organizira Planinarski klub Gorštak iz Osijeka, a u premijernom će izdanju okupiti posjetitelje iz Hrvatske i regije. Highlander Velebit primjeren je za sve, okorjele planinare ali i zaljubljenike u prirodu željne više kretanja i aktivnosti na otvorenom, jer nije pretjerano zahtjevan, a nastojimo ga učiniti i maksimalno sigurnim.
Ljepota prirode, bijele stijene i 104 km čistog osjećaja slobode te ruta kroz netaknute dijelove nacionalnih parkova Sjeverni Velebit i Paklenica čine idealno mjesto na kojem šetnjom možete doživjeti drugačiju Hrvatsku.
Kotizacija za planinarsko iskustvo Highlander Velebit iznosi 950 kn po sudioniku, a planinarska društva i klubovi mogu ostvariti popust na kotizacije prijavom svojih članova i do 30% ovisno o količini.
Kotizacija za Highlander uključuje:
• Prijevoz od Senja do Zavižana
• transport putne torbe (60L/20kg) od Zavižana do Paklenice
• transport torbe/vrećice s hranom (9L/3kg) od Zavižana do Baških Oštarija
• propusnicu za NP Sjeverni Velebit i NP Paklenicu
• 3 topla obroka
• Orden Highlander Velebit.
• 50 kn donacije PD Paklenici iz Zadra za obnovu planinarskog skloništa Vlaški Grad u Paklenici

Za više informacija posjetite službenu PRIJAVNICU ili služeni web u http://www.highlander.rocks ili pošaljite svoj upit na info@highlander.rocks ili na telefon 091 333 20 30.

Možete nas pratiti i na društvenim mrežama:
Facebook, Instagram, Twitter

U Osijeku, 20. svibnja 2017.

S poštovanjem, Igor Mlinarević
predsjednik PK Gorštak Osijek

 

Ažurirano 10. srpnja 2017. — 19:51
Riječki planinarski savez © 2019 Frontier Theme