Poziv na predavanje Alana Čaplara – “Via Dinarica – najljepše od Dinarida” – 28.09.2016.

Dragi članovi i prijatelji Društva,
Planinarsko društvo „Opatija“ poziva sa zadovoljstvom članove i prijatelje Društva te zainteresirane građane na predavanje Alana čaplara “Via Dinarica – najljepše od Dinarida”, koje će se održati u Velikoj dvorani opatijske Vile „Antonio“ u srijedu 28. rujna 2016. s početkom u 18 sati.
U ovom ćete se predavanju moći s međunarodnim projektom Via Dinarica, kojemu su cilj unaprjeđivanje, razvoj i povezivanje potencijala Dinarskoga gorja. Kroz atraktivne fotografije ovim predavanjem predstavit će se ljepote hrvatskih dinarskih planina i međunarodni planinarski put Via Dinarica.
Šesto je to u ciklusu javnih predavanja koje je Društvo pokrenulo s ciljem promicanja planinarstva kod mladih i građana te njihove edukacije, kao i razvijanja i njegovanja ispravnog odnosa prema prirodi te poticanja napora za njezino očuvanje. Planirana su predavanja o slabije poznatim, teže dostupnim ili zanemarenim planinarskim odredištima u zemlji i inozemstvu, ali i drugim zanimljivim planinarskim temama. U okviru predavanja bit će zastupljena različita područja: od užih, zavičajnih tema preko onih vezanih za područje Hrvatske i jugoistočne Europe pa sve do ekspedicija i putovanja na drugim kontinentima.
Više informacija o temi i predavaču možete pronaći u privitku.
Molimo Vas da informaciju proslijedite svima koji bi mogli biti zainteresirani, na čemu unaprijed zahvaljujemo.
Uime PD-a “Opatija”, planinarski pozdrav,
Igor Eterović,
Tajnik Društva
Ažurirano 15. rujna 2016 — 6:08
Riječki planinarski savez © 2014 Frontier Theme