Izborna skupština RPS-a (4.12.2014.)

U novim prostorijama Riječkoga planinarskoga saveza održana je 4. prosinca Izborna skupština na kojoj je izabran novi Upravni odbor, potvrđeno staro rukovodstvo, predsjednik i tajnik, te donijet plan tada do 2017. godine i financijski plan za 2015. godinu. Na skupštini je također u članstvo RPS-a primljeno Planinarsko društvo Bakar.

U novom Upravnom odboru nekoliko je izmjena: predstavnik PD Duga sada je Darko Popović (zahvaljujemo Ivanu Šporčiću na vrijednom doprinosu tijekom protekle dvije godine), predstavnik SPV-a sada je Alan Čančarević (zahvaljujemo Zoranu Bistričiću na dosadašnjem radu), a došao je i novi predstavnik PD Bakar Noro Štrbac kojemu želimo dobrodošlicu i uspješan rad u Upravnom odboru.
Na novi dvogodišnji mandat izabran je i dosadašnji predsjednik Damir Konestra, kao i dosadašnji tajnik Matija Perić.
Izvještaj predsjednika te predsjednika komisija, Financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora o radu društva i komisija primljeni su jednoglasno.
U Programu rada i pratećem Financijskom planu posebno se ističe daljnje unapređenje planinarstva u Rijeci i širenje planinarskog pokreta, osnaživanje Male planinarske škole, stvaranje što boljih uvjeta za stručno usavtršavanje članova planinarskih udruga, daljnju promociju Dana riječkih planinara, nastavak organiziranja Noći planinara,praćenje aktivnosti oko pl. doma na Snježniku i uključivanje u akcije prema potrebi i u dogovoru sa Županijom i NP Risnjak i druge aktivnosti na dobrobit planinarstva i udruga učlanjenih u RPS.
Skupština je donijela i odluku o pristupanju HPS-u i Riječkom sportskom savezu.
PREDSJEDNIK: Damir Konestra
TAJNIK: Matija Perić
ČLANOVI UPRAVNOG ODBORA U NOVOM MANDATU:
Damir Konestra (Tuhobić)
Matija Perić (Učka)
Boris Kurelić (Kamenjak)
Josip Jurasić (Platak)
Darko Popović (Duga)
Ariana Blažević (Pljusak)
Radivoj MItrović (Transverzalac)
Boro Štrbac (Bakar)
Alen Čančarević (SPV Rijeka)
IMGP4333IMGP4341 IMGP4337 IMGP4336
Ažurirano 15. prosinca 2014. — 18:40
Riječki planinarski savez © 2019 Frontier Theme